Om mig

rebecca.nu

Namn: Rebecca Samuelsson | Ålder: 24 | Yrke: Lärare | Familj: mamma, pappa, syster, pojkvän | Passion: Gaming och hästar

 

Vad kul att du hittat hit!

Mitt namn är Rebecca, som ni kanske redan listat ut är det jag som är huvudpersonen på Rebecca.nu! I denna blogg kommer ni att få läsa om lite allt möjligt, allt från mitt jobb som lärare, min fritid och präglas mycket av hästar och gaming samt lite tankar om livet i största allmänhet. Detta är en personlig blogg om mig och mitt liv helt enkelt!

Vem är jag då? Jo, jag är 24 år, bor i centrala Stockholm och har precis tagit examen från lärarhögskolan. I 5 år har jag spenderat oändligt mycket tid med näsan i studieböckerna för att utbilda mig till högstadielärare i ämnena svenska och engelska. För ett par månader sedan inledde jag min fasta anställning på Rivsta Högstadieskola och jag trivs redan som fisken i vattnet! Att få möjligheten att vara med och påverka barn i tidiga tonåren är verkligen en rolig uppgift, även om den stundvis såklart kan vara riktigt utmanande.

Jag bor tillsammans med min pojkvän Fredrik och vår gemensamma siameskatt Göran i en alldeles nyrenoverad lägenhet vid Odenplan. På fritiden spenderar jag en hel del tid i stallet, utöver moderskapet till Göran är jag nämligen också mamma till två engelska fullblod som står uppstallade en bit utanför stan. Pegasus och Leon heter dessa två skönheter som jag älskar med än allt annat! Tillsammans tävlar vi på nationell nivå i dressyr, en sport jag utövat sedan jag knappt kunde gå. Utöver ridningen så är gaming ett stort intresse. Otippat va? Sanningen är att jag för ett par år sedan spelade online poker på professionell nivå, en karriär som faktiskt har betalt största delen av mina studielån. Nu för tiden är det dock ingen seriös satsning som pågår utan jag nöjer mig med sporadiska besök på diverse online casinos och underhåller mig med spelautomater, black jack och annat kul.

 

Vi hörs!

Rebecca