Beach 2015

rebecca.nu

 

Hej allesammans,

Hoppas allt är bra med er! Med mig är det väldigt bra, även om jag känner mig aningen stressad just nu. Det börjar dra ihop sig till sommarlov på skolan och det är fullt upp med betygsättning och omdömen av diverse uppgifter. Ett väldigt vanligt problem i skolvärlden är att eleverna väljer att vänta in i det sista med att lämna in sina uppsatser vilket innebär att vi lärare frenetiskt får sitta med rättningar hela nätterna. De är ju för härliga ibland de små liven! Om exakt 5 veckor väntar iallafall 8 veckors semester för min del, det ska bli magiskt.

 

Vad har ni för planer för sommaren? Jag och Fredrik kommer spendera 2 veckor i sommarstugan i Båstad. Huset har varit i Fredriks familjs ägo i flera generationer och det är alltid mysigt att komma dit och bara slappna av. En långweekend i Italien blir det också, den 7 juli bär det av till Rom för första gången vilket vi ser väldigt mycket fram emot! Annars ska jag bara ta dagen som den kommer och spendera så mycket tid jag kan med vänner. Stockholm på sommaren är så vackert!

 

Något som inte är lika vackert är min beachform. När jag var yngre var jag väldigt ambitiös med träningen och utövade både styrketräning, löpning och fotboll. Sexpacket var då ett faktum. Nu, sisådär 5 år senare är det mer en förarglig uppsyn jag möts av i spegeln. Eftersom vi redan är inne i mitten av maj är det hög tid att sätta igång, jag vill känna mig fin på stranden! Från och med månad är det 2 löppass och 2 styrkepass som gäller. Detta SKA genomföras varje vecka, inga ursäkter accepteras! Är ni med?

 

Ha en jätte trevlig helg hörrni!