En regning midsommar i år igen

midsommar-regn

Midsommarafton är helt klart lite oklar just nu. Vädret denna midsommar har ju inte börjat som någon större succé så just nu så känner jag mig inte så taggad alls. Just nu ligger jag själv i sängen i en grå lägenhet, jag måste verkligen ta och rycka upp mig och göra något av dagen. Mina vänner ska fira midsommar med en stor grupp människor ute i skärgården, det kanske skulle vara roligt att träffa lite nya människor? Eller så blir det ett lugnt firande med mamma och pappa hemma i huset. Det är kanske vad jag behöver, men vi får se vad som väger högst senare under dagen. Vad har ni för planer under midsommarhelgen kära läsare?

Sommaren har börjat i ett verkligen segt tempo, det känns som att tiden står still stora perioder av dagen. Kanske är det för att allt jobb är klart för sommaren så att allting känns ganska tomt just nu. Jag sitter och funderar på om jag ska ta en weekend någonstans i sommar. Har ni några resplaner denna sommaren? Som den svenska sommaren har börjat vädermässigt så kan jag inte tänka annat än att resebyråerna lär sälja resor som smör. Förhoppningsvis börjar det bli bättre fram emot juli och Augusti.

Nej nu ska jag ta och hoppa upp ur sängen och kika runt vad dagens planer ska bli. Ha en trevlig midsommar så hörs vi något efter helgens firande igen!

Kram /Rebecca