Tankar om framtiden

Regn och djupa tankar

 

Hej på er,

Det var verkligen ett tag sen jag uppdaterade här. Jag har spenderat mycket tid med hästarna och på mig själv den senaste tiden då jag haft väldigt mycket att tänka på… Jag är verkligen förvirrad just nu vad jag är sugen på att göra med mitt liv, eller ja, det låter så dramatiskt att säga så, men ni kanske förstår vad jag menar? Jag trivs jättebra på mitt jobb och att ha kommit tillbaka till hästridningen är något som verkligen har räddat mig då jag får frigöra alla mina tankar och bara vara i nuet när jag är ute med Pegasus och Leon. Vädret börjar ju verkligen arta sig så nu är det ju rena rama fröjden att vara ute i naturen igen, vi får hoppas att myggen håller sig borta ett tag till också!

Det blir inte så att jag åker ner med Fredrik till hans lantställe över midsommar, utan jag kommer fira med min familj istället medans han åker ner med hans vänner istället. Jag känner att jag behöver spendera lite tid med min familj just nu, så det ska bli riktigt skönt att få åka hem och bli ompysslad av mamma som när man var bara barnet.

Jag brukar ju rida i närheten av Sollentuna, men jag är sugen på att testa på lite ny natur att upptäcka från hästryggen. Jag har en vän som precis införskaffat en hästtransport för två hästar, så vi var tänkt att ta dem ut till ett nytt ställe och ha en kul helg tillsammans istället. Har ni några tips på bra ridplatser norr om Stockholm? Helst inte för långt bort från Sollentuna, men är det ett riktigt guldkorn ni sitter och håller på så får ni gärna tipsa om det!

Förresten…

I mån av absolut ingenting så tänkte jag bara berätta att jag kommit över ett startkit med tandblekning som jag tänkte prova och senare ge omdöme på. Ska göra ett försök med hästarna med, mer information kommer senare. Spana gärna in denna video här nedan om hur man bleker tänderna och berätta sen om du provat tandblekning hemma – fungerade det? Fick du vitare tänder?

Förutom att försöka få till ett vitare leende tänkte jag egentligen bara gå ut, prata med hästarna, ge dem lite morötter och sen fortsätta med min mission – att få vitare tänder. Tänkte försöka mig på helt kritvita, en vi får se om det passar min look.

Hoppas ni alla får en bra helg, nu ska jag gå och ta en långpromenad på Djurgårgen för att rensa tankarna. Vi hörs en sväng efter helgen igen!

/Rebecca