Sommarkänslor utan sommartemperatur

DSC03835

Hej hej allesammans!

Det har redan gått en vecka sedan jag kikade in senast, gud så tiden går fort när man tänker efter. Jag kom precis på att vi redan är i juni. Det kändes som att vi nyss var i februari och huttrade i kylan och nu är redan sommarmånaderna här. Visserligen har väl vädret varit sådär, några dagar har varit riktigt fina medans andra varit lite sämre. Vi får hålla tummarna att juni blir det månad då värmeböljan drar in, jag är så sugen på att bada man än så länge är det alldeles för kallt för min smak!

Denna veckan är min sista innan sommarledigheten kommer och det kommer bli så skönt att få sätta sig ner med egna reseböcker och börja planera vår Rom-resa som vi har inbokad om bara en månads tid! Jag har suttit och kollat upp bra restauranger och sevärdigheter som vi kan tänka oss vilja testa när vi är där. Dock så vill jag ha en otroligt avslappnad semester och bara slappna av och känna mig lugn. Är det någon av mina kära läsare som varit i Rom förut så får ni gärna tipsa om hur det var där och vad det allra bäst är som man inte får missa!

Vad har ni för semesterplaner i sommar förresten? Ska ni iväg på den där långt planerade långresan ni sparat till extra länge eller blir det en mysig sommar i stugan, eller ska ni rentutav jobba kanske? Vad än ni gör så önskar jag er en underbar start på sommaren och hoppas att den blir långt och varm. Nej nu ska jag kila iväg på middag med några vänner, men vi hörs snart igen!

 

/Rebecca