Hästridning i sommarvädret

Hejsan alla läsare, hoppas ni hade en bra helg!

Min helg har varit riktigt trevlig! I lördags blev det såklart lite mys med rött vin och ostar hemma med Fredrik och Göran klistrade framför tv’n hejandes på Måns. Gud vad kul att han tog hem tävlingen och att Sverige får hålla i Eurovision igen. Jag hoppas verkligen att tävlingen kommer till Stockholm detta året, jag var minst sagt lite avis när Malmö fick Eurovision året efter Loreen vann, så hoppas verkligen att vi i Stockholm får det detta året. Men jag tycker det var mycket bra artister i årets tävling, speciellt Guy Sebastian från Australien gillade jag.

På söndagen så blev det istället en efterlängtad träff med mina hjärtan Pegasus och Leon. Nu när vädret äntligen börjar bli bättre så känner jag att hästridningen gärna får ta upp mer av min tid. För mig är hästridning ett sånt bra val, jag får ett socialt band med både mina hästar men även med andra ryttare som man träffar. Motionen jag får av hästridningen är verkligen perfekt, det tar verkligen över hela kroppen. Sedan bara att få komma ut i solen och få lite frisk luft är helt underbart. När man bor i innnerstan så är det lätt att man glömmer bort att åka ut i naturen och få göra ett luftbyte och bara koppla bort allting. Efter hästridningen så hade jag och Fredrik en mysig picknick i närheten av en av sjöarna i solen vilket var en perfekt avslutning på helgen.

Vi sitter just nu och planerar om vi ska fira midsommar här i Stockholm med lite vänner eller om vi ska åka ner till Fredriks sommarhus i Båstad med hans familj. Båda skulle definivt vara helt underbart och avslappnande. Vi får se vad det blir helt enkelt. Vad har ni för planer inför midsommar?

Här är det utlovade bilderna av mina vackra hästar, Leon i fronten och Pegasus närmst kameran och även en av deras kamrater i bakgrunden!

dsc_0578