Helsingborg Horse Week

Hej kära läsare!

 

Jag fick i dagarna en utav de härligaste överraskningarna som jag kunde tänka mig. Helsingborg Horse Week som går av stapeln för första gången i just Helsingborg tar plats nu i slutet av Oktober, och min ridklubb har köpt en biljett för mig och Sigrid från ridklubben, så vi ska få åka ner till Helsingborg och gå på denna lyxiga hästshowen som pågår mellan den 23 oktober till den 1a november.

Hästveckan kommer ta plats mitt i centrala Helsingborg på Helsingborg Arena och kommer att ha mer än 4400 biljetter, så det blir minst sagt ett helspäckat event vi har att se fram emot. Detta är första gången en ridmässa av detta slaget anordnas i Skåne, så det kommer vara helt underbart att få ta del utav den. Det är Helsingborgs Fältrittklubb och deras pionjärer som står bakom hela spektaklet, med nära samarbete med Helsingborg Arena såklart. Det kommer jämte hästmässan även vara en lantlivsmässa där härliga utställningar från olika företag kommer att finnas.

Ryttare från världseliten kommer att finnas på plats och det kommer vara hästtävlingar som du kommer komma ihåg resten av ditt liv. Sista dagen på mässan kommer finalerna i hästtävlingarna att ta plats, så det är minst sagt ett datum att skriva upp i kalendern! Vissa namn har börjat släppas till galan, men jag kommer med en uppdatering när det händer. Det kommer såklart vara mer underhållning än “bara” hästar på mässan, ryktet går att det kommer vara en hyllningskonsert till Frank Sinatra på arenan, det får man ju bara inte missa!

Här får ni en superspännande trailer till mässan att njuta av så länge: