High Chaparral i Sverige

high_chaparral_1

Hej allesammans! Hoppas allt är bra med er nu i sommarvärmen!

Senaste tiden så har det blivit mycket hästridning, så många timmar har spenderats i stallet och i naturen med Pegasus och Leon. Tiden går så bort när man står i stallet och ryktar och tar hand om hästarna, fastän vi inte kan prata med hästar så känner jag ändå att jag får något speciellt band och nästan kommunicerar med mina hästar, de vet när jag är lugn och de vet när jag är stressad. Nu låter jag kanske lite galen haha, men efter många år så får man den kopplingen till varandra.

Jag tror jag nämnde min nya ridkompis Sara som jag träffade via ridklubben. De ägnar sig lite åt vilda västern ridning och ska faktiskt besöka den kända vild västern-anläggningen High Chaparral utanför Hillerstorp i Jönköpings län. Det är en anläggning som är väldigt populär i hästkretsar då man får testa på hur det var att leva i amerikas vilda västern i början av 1900-talet. High Chaparall är kända för sin Western-style ridning som är en erkänd ridstil. Jag åker dit med Sara och hennes bror Mikael vars hästgård jag besökte i Norrköping för ett tag sedan. Sara och Mikael är jättetrevliga människor som är lika hästtokiga precis som mig, så det ska bli jätteroligt att åka dit och få lära sig något nytt när det kommer till hästridning och andra människors erfarenheter.

Nej nu ska jag åka iväg och ta mig ett avslappnande dopp i Mälaren och njuta lite resten av denna dagen. Vi hörs någonting längre framöver, ha det så bra så länge!

 

/Rebecca