Yoga

rachel-brathen-1

Hej på Er!

Eftersom jag på senare tid känt mig lite lost och sökande har jag bestämt mig för att börja ägna mig åt yoga och meditation. För ett par dagar sedan såg jag en intervju med Rachel Bråthén och blev otroligt inspirerad! För er som inte känner till Rachel så är hon en ikon i yogavärlden och jobbar på heltid med föreläsningar och yogaklasser världen över. I tillägg har hon också en oerhört inspirerande blogg och instagram där man får ta del av hennes härliga liv på Aruba.

Under intervjun berättade Rachel om sitt tidigare destruktiva liv och om hur yogan hjälpte henne att hinna sig själv och sin inre frid. Tidigare idag besökte jag bokhandeln för att införskaffa hennes nyutgivna bok vid namn Yoga Girl. Jag har bara hunnit ett kapitel men är redan hooked! Boken är som en blandning mellan självbiografi och yogabok och jag känner mig så himla inspirerad till att börja yoga just nu. Förutom den mentala aspekten av det hela tror jag att yogan kommer hjälpa mig i ridningen, att vara smidig och följsam är viktigt även där!

Så från och med nu är det jag som köper en yogamatta, denna ska rullas ut minst 3 gånger i veckan har jag bestämt. Detta ser jag fram mot! Hur är det med er, har ni provat yoga?