Ponnyridning

ponnyridning

 

Hej på Er!

Idag är jag på extremt bra humör! Under helgen spenderades nämligen dagen i Solna, på Solna ridskola närmare bestämt, där jag agerade ridlärare för en dag. Min kompis Angelica jobbar som ridlärare på ridskolan och blev sjuk lite plötsligt. Som ni säkert kan föreställa er är det inte det lättaste att hitta en vikarie med kort varsel i stockholmsområdet vilket resulterade att Angekica ringde mig med andan i halsen och frågade om jag ville hoppa in för en dag. Trots att jag hade sett fram emot en slapp lördag tackade jag med glädje ja. Barn och hästar är verkligen härliga, att agera ridlärare kändes därför som en alldeles utmärkt idé!

På Solna ridskola finns bara ponnys och herregud vilken nostalgi det var att se dessa kortbenta varelser stutta omkring med överförtjusta ungar på ryggen. Det blev en jättehärlig dag och jag skulle absolut kunna tänka mig att hoppa in som ridlärare igen!

Fredrik är tillbaka från sin semester som vardagslunket har börjat här hemma. Vi funderar på att ta en sista-minutenresa i augusti men vi får se hur det blir med det. Först måste jag lösa hästvakt! Skolan drar dessutom igång igen i mitten av augusti så vi får se om vi kommer iväg. Det hade iallafall varit välbehövligt att komma iväg på tu man hand, bara vi två.

 

Ha en fortsatt fin vecka så hörs vi längre fram!