Sol och stress

Våren har äntligen hittat hit till Stockholm också! Det är så härligt att se Sverige vakna till liv igen efter en lång och mörk vinter. Våren är en av mina favoritårstider faktiskt, allting blir fullt av liv och alla skrattar och är glada. Men mest är det kanske för att jag får ta ut mina underbara hästar på grönbete och så småningom när jag har tid över så ska jag börja ta lite ridturer i naturen också. Det låter väl som himmelriket?

Fastän det finns mycket gott med våren så är det även en otroligt stressig period för de som snart ska ha sommarlov. Det är så mycket som ska göras innan man blir ledig. Mina elever har nationella prov i både svenska och engelska och ett gäng uppgifter som ska göras. Detta och andra ämnen som också ska hinnas med gör det såklart stressigt att hinna med allting, samtidigt som de hellre vill vara ute och sola eller umgås med vänner. Just nu är det ganska lugnt men snart blir det en massa prov från engelska som måste rättas innan terminen tar slut. Det handlar dock om planering och hålla sig ute i god tid så ska det nog gå bra.

Mina hästar står och väntar strax utanför Sollentuna i sina vinterstall och väntar ivrigt på att få springa lösa igen. Jag känner att det blivit lite väl lite tid med hästarna den senaste tiden så det ska bli ändring på det! Jag funderar även på att tvinga Fredrik på en ridtur fastän han är lite smårädd för hästarna (Men det skulle han aldrig erkänna!). Annars är det ganska lugnt i övrigt, jag känner att det skulle vara roligt att kanske göra om något i lägenheten för att få den där fräscha nya känslan nu när våren och sommaren kommer. Vi får se om jag hittar någon inspiration till att göra något kul här hemma.

Ni får ha det bra så länge så hörs vi snart igen!